Bescherming van het vermogen
Gemert Bakel Deurne Laarbeek Boekel Eindhoven Best Helmond

Mensen met een verstandelijke beperking

Door een aangeboren beperking, niet aangeboren hersenletsel, dementie of andere zaken die het leven hebben gebracht waardoor het zelf regelen van de financien niet (meer) tot de mogelijkheden behoort. Zeker in deze tijd waarin de digitalisering ervoor heeft gezorgd dat veel zaken via de computer geregeld dienen te worden.

Het leven van familieleden zit soms al te vol om ook nog alle financiele inkomsten en uitgaven tot in de puntjes te regelen. Hoe zou het zijn als naasten alleen nog maar hun liefde en aandacht hoeven te geven in de tijd die zij hebben? Ruzies en onenigheid kunnen worden voorkomen als een bewindvoerder de zaken regelt. De bewindvoerder die wel bereikbaar is voor familieleden, om te overleggen over uitgaven en volledige inzage te geven in al het financiële reilen en zeilen.

Mensen met een beperking verdienen net als álle mensen een zo fijn mogelijk leven. Wij vinden het belangrijk dat mensen kunnen doen waar ze hun plezier uit halen; vakanties, hobby's. Zolang 100% zeker is dat de uitgaven in het belang zijn van de cliënt, vinden wij dat we daar niet moeilijker over moeten doen dan nodig.

Tegelijkertijd verliezen we niet uit het oog dat het hierbij gaat om een kwetsbare groep mensen waarvan niemand misbruik mag maken. Wij houden een financiële hand boven het hoofd van deze mensen. 
E-mailen
Bellen